Flockmen, spelen met een open eind

Nieuw in 2021 FLOCKMEN CITY. Scroll naar beneden voor meer info!

Stevig hout. Mooie vorm. Groot formaat. Kwaliteitsproduct. Dat is Flockmen. Maar Flockmen is meer. Ontdek de mogelijkheden van spelen met een open eind. Flockmen poppetjes kun je gebruiken om te stapelen, te puzzelen, te sorteren en te tellen, maar ook om oneindig veel verhalen te bedenken. Wordt het poppetje een astronaut, een brandweerman of een ridder? En valt de stapel om of kun je balanceren?

Heerlijk spelen met Flockmen. Een set bevat 16, 32 of 100 perfect ontworpen poppetjes, 100% natuurlijk en handgemaakt. Flockmen is gemaakt van stevig berkenhout dat jaren meegaat en tegen een stootje kan. 

Flockmen is CE gecertificeerd, bevat geen schadelijke stoffen. De kleur van het hout kan enigzins afwijken per poppetje door de natuurlijke variaties in het hout. Elke set bevat een aantal Flockmen van 50mm breed, 70mm hoog and 15mm dik, een praktische opbergzak en een inspiratiekaart met ideeën en uitdagingen voor het gebruik van Flockmen.

Download hieronder ook diverse extra printbare spelmogelijkheden!

Bestel Flockmen

Waarom Flockmen?

  • Spelen met open einde
  • Veel ruimte voor fantasie
  • Kwalitatief goed product
  • Duurzaam en ecologisch product
  • Veel gebruiksmogelijkheden
  • Inzetbaar voor educatie

Nieuw in 2021: Flockmen City

Flockmen City is een speelstad die de creativiteit en het spel stimuleert. Speelgoed met een open einde om je eigen kleine wereld steeds van een nieuwe basis te voorzien. De eenvoudige vormen schuif je in elkaar om muren, kamers, huizen en zelfs een hele stad te bouwen.

Combineer met de Flockmen poppetjes of ander spelmateriaal.

Verkrijgbaar in diverse sets met muurdelen van 12 mm dik berken multiplex van hoge kwaliteit. De muurdelen zijn met zorg afgewerkt en bevatten leuke details zoals raampjes en poortjes.

Extra: Downloads voor meer gebruiksmogelijkheden Flockmen

Download extra mogelijkheden om nog meer met Flockmen te doen. Lukt het jou om de voorbeelden na te bouwen en de puzzels op te lossen?

Flockmen Puzzelvormen Flockmen Voorbeeldkaarten

Print de personalisatie sjablonen uit op stickervellen, kleur, knip uit, plak op en maak zo je eigen Flockmen. 

Flockmen Personalisatie

Hoeveel is jouw Flockmen waard? 1, 10, 100 of 1000? Print de rekenstickers uit op stickervellen in A4-formaat en verander de Flockmen in rekenelementen. 

Flockmen Rekenstickers