Aankooptips voor het komende schooljaar

We krijgen vaak de vraag: wat is nu echt een aanrader voor de besteding van ons schoolbudget? Met het komende schooljaar in het vizier gaan we ons assortiment bij langs en laten je zien welke materialen veel verkocht worden en vooral op een school heel goed inzetbaar zijn. Is iets uitverkocht of heb je een vraag over de levering rondom de vakantie? Aarzel niet om even contact op te nemen, want we assisteren je graag!

Nieuwe materialen

Bekend materiaal kiezen is vaak de veilige keuze. Maar we dagen je uit om verder te kijken en presenteren je daarom 3 absolute aanraders voor op school. Nieuwe materialen die kinderen net weer op een andere manier stimuleren tot spel en ontdekken:

Klein materiaal

In een groot assortiment is het soms even zoeken en vallen kleine producten misschien wat minder snel op. Daarom een selectie van klein materiaal dat je op school zeker niet wilt missen. 

Alles van COBLO

We kunnen er niet omheen: COBLO is hét meest gevraagde merk als het gaat om spelmateriaal. In de eerste plaats vanwege het krachtige basisconcept met magnetische bouwstenen, maar daarnaast ook door de vele mooie uitbreidingsmogelijkheden. We zetten de populairste voor je op een rij:

Meer COBLO

Voor de kieskast: Busy Play

De nieuwe serie Busy Play spelletjes is dé tip voor keuzemateriaal. Even tussendoor, vlak voor schooltijd, in een spelletjescircuit of voor het aanleren van bepaalde vaardigheden; de Busy Play spelletjes zijn eenvoudig inzetbaar, voordelig in aanschaf, zelfcorrigerend en superleerzaam.

Meer Busy Play

Topsets voor ontdekkend leren

Spelen is ontdekken en ontdekken is leren. Het leren van vormen, gewicht, zwaartekracht, maten en kleuren. De meeste basale vaardigheden leert het jonge kind door spel. Daarom hieronder een aantal topsets, die in de basis al zoveel leerelementen bevatten…

Meer sets voor groepen

Meer nieuws uit 2024

Bijna wekelijks voegen we nieuwe producten toe. In de afgelopen maanden presenteerden we onder andere onderstaande materialen. Stuk voor stuk aanwinsten die je in het nieuwe schooljaar zeker kunt gebruiken.

Gesloten i.v.m. Zomervakantie

Op dit moment is Credu.nl gesloten wegens zomervakantie. Bestellingen plaatsen is mogelijk. Op 12 augustus is de eerste verzending van het nieuwe seizoen. Goede vakantie!


Lees meer