Alle prentenboeken uit de Digiprentserie!

Afgelopen week presenteerden we Wolf in het bos, voor de Kinderboekenweek 2022, maar we hebben meer leuk nieuws: Alle 16 eerder verschenen deeltjes uit de Digiprentserie zijn opnieuw beschikbaar als prentenboek. Populaire deeltjes als Blij uit het ei, Kleurdoosherrie, Winvis en Bange Boef, allemaal liggen ze weer voor je klaar.

De Digiprentserie is een eigen project dat we onder het label StudioARD opnieuw publiceren. Door de sterke groei van Credu.nl en de verhuizing was er in de afgelopen twee jaar te weinig tijd, maar nu staan er dus weer nieuwe titels in de planning! Vind je het leuk om meer te lezen over de achtergrond van deze serie? Klik dan hier

Alle deeltjes zijn los verkrijgbaar en hebben we op de website ook gekoppeld aan verschillende thema’s. Je leest in de omschrijving bij het boekje hoe je het educatief in kunt zetten. Elk boekje heeft zo zijn eigen aandachtspunten. 

Kies jouw prentenboek

De boekjes zijn hardcover uitgevoerd op formaat A5. De serie is genummerd en kent nu dus 17 delen. Van alle boekjes is ook een video beschikbaar. Een echte serie om te verzamelen en steeds opnieuw in te zetten bij je themawerk of thuis voor te lezen.