Appelliefde, een project voor de Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van Vriendschap. Via De Onderwijsstudio presenteren we een prentenboek en lesmateriaal voor de Kinderboekenweek met als titel Appelliefde. Hiermee kun je niet alleen aandacht besteden aan de Kinderboekenweek, maar ook uitbreiden met het thema Appels, een winkeltje maken of verder werken richting het thema Groente en fruit. Daarom tijdelijk een categorie met materialen die je helpen om dit thema praktisch vorm te geven.

Prentenboek en miniboekjes via de Onderwijsstudio

De twee wormen Bor en Loes houden van appels. Maar zijn ze ook lief voor elkaar? Als ze beiden aan dezelfde appel beginnen ontstaat er ruzie over de vraag van wie de appel is.

Appelliefde is verkrijgbaar als prentenboek in A5-formaat. Wil je de kinderen een educatief cadeautje mee naar huis geven tijdens de Kinderboekenweek? Bestel dan de miniboekjes per 5, 25 of 100 stuks. Ook het lesmateriaal is direct mee te bestellen. En voor de liefhebbers: Een prachtige grote vingerpop, passend bij het verhaal.

Bestel Appelliefde via de Onderwijsstudio

Materialen thema Groente & Fruit via Credu.nl

Aansluitend op het verhaal Appelliefde hebben we een selectie voor je gemaakt met allemaal producten die je kunt gebruiken als je werkt over appels, of groente & fruit. Hiermee kun je vanuit het verhaal over vriendschap ook een onderwerp als gezond eten een plek geven of een groentewinkeltje starten in de klas. Sowieso zullen we in het komend seizoen meer aandacht gaan geven aan materialen voor themawerk en rollenspel. Bekijk hieronder alvast een selectie:

Meer GROENTE EN FRUIT