Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Binabo, uitdagend constructiemateriaal

Binabo is constructiemateriaal voor het maken van ronde vormen en ballen. Hoe leuk is het om je eigen bal te maken en daar vervolgens ook echt mee te kunnen gooien en rollen. Ook andere constructies zijn mogelijk.

Binabo is gemaakt van ecologisch bioplastic en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Een aanrader voor handige kinderen die wel wat extra uitdaging kunnen gebruiken op het gebied van het maken van constructies. Hebben ze eenmaal de slag te pakken, dan biedt Binabo ongekende mogelijkheden om de meest bijzondere constructies te maken.

Bekijk onderstaande demovideo van Binabo voor een eerste indruk.

Binabo: Diverse sets beschikbaar

Deel winkelmand