Bioblo constructiespeelgoed nodigt uit tot bouwen

Nieuw bij Credu.nl: Bioblo bouwblokken. Nog maar net op de markt en wat ons betreft een product dat je bovenaan je verlanglijstje kunt zetten. Met de blokjes, of eigenlijk haast meer plankjes, van 12 cm lang, 2,4 cm breed en 0,8 cm hoog kun je werkelijk van alles bouwen. Gebruik Bioblo voor het maken van figuren, bouwen van hoge torens, hekjes voor de dierentuin en voor nog veel meer dingen. Wil je een impressie van de mogelijkheden? Scroll dan even naar beneden voor een aantal foto’s.

Bioblo is o.a. winnaar van de prestigieuze German Design Award en is in Europa gemaakt van 100% ecologisch duurzaam PEFC hout en gerecycled plastic. Bioblo kun je afwassen en is door en door gekleurd, dus de kleur slijt niet! Door de speciale honingraatstructuur zijn de blokjes licht van gewicht, supersterk en gedeeltelijk doorzichtig. 

Bestel Bioblo

Impressie van de mogelijkheden van Bioblo

Graag laten we je zien wat je met Bioblo kunt doen. Een paar mooie plaatjes zeggen meer dan woorden, zeker in het geval van Bioblo. Mocht je vragen hebben, laat het ons weten!

Bouw allerlei constructies met Bioblo

Of combineer met ander spelmateriaal om heerlijk te spelen

Laat je fantasie de vrije loop en creëer de meest kleurrijke figuren. 

Eenvoudig te gebruiken voor jonge kinderen, maar ook uitdagend voor oudere kinderen.

Bioblo heeft een sterke honingraatstructuur en is deels doorzichtig.

Veel met Bioblo gespeeld? Bioblo is eenvoudig schoon te maken en is door en door gekleurd, dus blijft mooi!

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >