Botley Coding Robot

Nog nooit gecodeerd? Geen probleem. Botley kan direct vanuit de doos gebruikt worden en binnen enkele minuten heb je de eerste beginselen onder de knie. De Botley kan geïntroduceerd bij kinderen vanaf 5 jaar en biedt uitdagende mogelijkheden, ook voor oudere kinderen. Laat je skills groeien door te doen!

Eindeloze activiteiten, eindeloos plezier!

Codeerkaarten, verwijderbare robotarmen, sets met obstakels en grondplaten maken het gebruik van de Botley tot een educatief feestje! Om te starten is de Botley Coding Robot met activiteitenset echt een aanrader. Na een eerste blanco start kun je de activiteitenset namelijk gebruiken om allerlei opdrachten te bedenken voor de robot. Uitgespeeld? Met de extra uitbreidingsset met o.a. vallende dominostenen, zwaaiende hamers, rollende ballen en meer accessories wordt het speelplezier echt eindeloos.

Direct vanuit de doos aan de slag! Eenvoudig en logisch in gebruik.

100% schermvrij. Leren coderen door te spelen.

Laat vaardigheden groeien door te doen!

Leverbaar met activiteitenset voor extra uitdagende opdrachten.

Dit kan de Botley

Je kunt de Botley tot wel 120 stappen vooruit inprogrammeren. Naar links, rechts, een volledige draai, vooruit, achteruit en eventueel een geluidje. Met 1 klik op de ‘prullenbakknop’ op de afstandsbediening vergeet hij alles weer en kun je opnieuw programmeren. De Botley kan in de lijn-modus over een zwarte lijn bewegen en is in staat om objecten onderweg te detecteren en omzeilen.  

Bestel de Botley Coding Robot

-44%

Download NL-talige handleiding

Waarom Botley?

  • Supereenvoudig in gebruik
  • Programmeren zonder scherm
  • Veel uitbreidingsmogelijkheden
  • Voor kinderen van 5-9 jaar
  • 21st century skills!

Ontdek meer mogelijkheden van Botley

De Botley kan obstakels omzeilen. Een kwestie van een parcours uitzetten en goed programmeren!

Heb je een route ingesteld? Deze kun je met de loop-functie laten herhalen, herhalen en herhalen…

Aan de onderkant van de Botley kun je de knop omzetten van code- naar line-functie. De Botley volgt dan de dikke zwarte lijn.