Bouw, puzzel en speel met IO Blocks

In het komende jaar zul je de IO Blocks regelmatig langs zien komen. Deze blokjes in allerlei vormen klikken eenvoudig in elkaar en nodigen uit tot het maken van bijzondere bouwwerken. Daarnaast kun je met IO Blocks heerlijk spelen, door de diverse uitbreidingsmogelijkheden. Vanaf nu in het assortiment van Credu.nl, dus tijd voor een eerste kennismaking.

Om direct even het verschil tussen de beschikbare sets weer te geven zie je op de foto hierboven de IO Blocks Speelset en hieronder de IO Blocks Bouwblokken. Met de bouwblokken in diverse vormen kun je allerlei constructies in elkaar puzzelen. Met de speelset voeg je poppetjes, tandwielen en bouwdelen toe om de speelmogelijkheden te vergroten. Je kunt overigens ook starten met alleen een Speelset en later uitbreiden met Bouwblokken. 

Waarom IO Blocks zo geschikt is voor educatief gebruik? Als kinderen samen aan de slag gaan zullen ze naar elkaar (of in zichzelf) de vorm en kleur van de blokjes omschrijven. Bijvoorbeeld: Waar is nog zo’n rood blokje, zo één die op een stoel lijkt’. Omdat de blokjes als een puzzel in elkaar vallen en allerlei vormen hebben doet dit ook echt een beroep op het ruimtelijk inzicht. Wat past wel en wat past niet? De Speelset voegt met de poppetjes en bijzondere elementen nog een extra dimensie toe en staat door de kwaliteit niet alleen garant voor vele uren, maar ook vele jaren speelplezier. 

Beschikbare sets IO Blocks

In het komende jaar zullen we meerdere sets toevoegen aan het assortiment. Om te starten bieden we nu drie sets met bouwblokken aan én de uitgebreide IO Blocks Speelset. Wordt vervolgd!

Deel winkelmand