Bouwidee: De aankomst van Sinterklaas

De kinderen staan vol spanning op de kade te wachten. De boot van Sinterklaas komt eraan en zijn paard staat al klaar. Het is altijd maar weer afwachten of hij niet verdwaald is en of alle cadeautjes aan boord zijn. Maar zo te zien komt alles goed! Met een beetje creativiteit maken de kinderen bij jouw thuis of in jouw groep ook een mooie Sinterklaastafereeltje! We laten je graag zien welke materialen we gebruikt hebben.

Als basis hebben we de blokken van Just Blocks gebruikt. Deze zijn in verschillende sets verkrijgbaar. De Oud Hollandse huisjes zijn eigenlijk raamstickers, maar hebben we op houten plankjes gelijmd om ze zo in de bouwhoek te kunnen gebruiken. De Sinterklaas en het paard zijn van Playmobil (niet in ons assortiment), het publiek en de accessoires op de kade zijn van Plantoys

De ondergrond is van Mepz. We gebruikten de blauwe delen uit de Polar set als water. Deze zeshoekige velden kun je steeds op andere manieren combineren. Naast de sets Fields, Polar en City, verwachten we in 2023 een aantal nieuwe sets te presenteren. 

De zwarte huisjes in het midden zijn eigenlijk kleine doosjes die we zwart geverfd hebben. Met kleine ledlampjes erin ziet het er extra gezellig uit. Hieronder zetten we nog even alle producten op een rij. 

Producten uit dit blog

Meer Feestmaand December
Deel winkelmand