Clip-it : Begin alvast maar met doppen sparen

Doppen sparen!!! Want met Clip-it kun je hergebruik én speelplezier combineren. Clip-its zijn kleine kunststof (gerecycled) elementjes waarmee je doppen aan elkaar kunt bevestigen. Maak reeksen, figuren of kleine en grote bouwwerkjes met doppen in verschillende kleuren en vormen. In de video hieronder zie je hoe eenvoudig het is. Schuif een clipje op een dop en klik daarna de tweede dop eraan vast. Superleuk voor in een techniekcircuit of ontdekhoek op school, maar ook een geweldig origineel verjaardagscadeautje!

Bouw in 2D en 3D met Clip-its

Met de standaard Clip-its bouw je eenvoudig in het platte vlak. Nou ja, platte vlak, het worden al snel hele bouwwerken zoals je op de foto hieronder links kunt zien. Aan de rechterkant zie je het effect van de Clip-its 3D hiermee kun je echt alle kanten op bouwen.

Ons advies met kleuters: Start maar eens met de gewone Clip-its en zijn ze iets ouder of hebben ze goed door hoe het werkt? Dan kun je alsnog uitbreiden met de 3D-variant, waarmee je weer een extra dimensie aan het bouwen toevoegt.

Klein en grote sets Clip-it (2D)

Kies hieronder uit de standaard sets om mee te starten

De 3D-sets van Clip-it 

Deel winkelmand