COBLO, Magnetische Constructie Blokken

Stap jij mee in de wereld van fantasie en creativiteit? Probeer COBLO! Duurzaam, magnetisch speelgoed, waarmee kinderen eindeloze creaties en fantasiën kunnen bouwen.

COBLO helpt om de creativiteit van kinderen tot uiting te laten komen. Kinderen creëren kastelen, dieren, raketten, voertuigen en nog veel meer en hoe ouder het kind wordt, hoe rijker de creaties. Van 2D tot 3D, van vlakke vormen tot hoge torens, COBLO groeit mee met ieder kind. De bouwblokken lenen zich ook perfect om letters en cijfers te creëren en patronen en vormen te ontdekken. Met de magnetische bouwblokken maken kinderen op een speelse manier kennis met leerzame onderwerpen. Ze verrijken hun kennis op een leuke manier en hebben niet door dat ze aan het leren zijn. De ontwikkeling gaat hierdoor sneller en dieper. COBLO zorgt voor eindeloos bouw- en speelplezier.

Verschillende COBLO sets

COBLO is verkrijgbaar in verschillende sets die onderling te combineren zijn. Zo zijn er blokken in pasteltinten, transparante elementen, speelfiguren en een auto onderstel. Voor scholen en kindercentra is de COBLO Schoolbox een aanwinst bij kinderen zeker in de smaak zal vallen en ook jaren meegaat!

Nieuw: Cijfers, Letters en Wegen

Als extra toevoeging zijn er de ‘toppers’ die je op de magnetische COBLO bouwblokken kunt leggen. Door de magnetische werking blijven ze goed plakken. Met de verschillende sets kun je educatieve waarde en nieuwe spelelementen toevoegen aan jou COBLO set.

Bestellen

Waarom COBLO?

  • Grote elementen
  • Magnetisch constructiemateriaal
  • Schoolset beschikbaar
  • Lange levensduur
  • Heldere kleuren
  • Stimuleert open spel