Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Fantasierijk ontwerpen met Structure sets

Van de makers van de populaire Clip-its: de Structure Constructie sets. Eveneens gemaakt van 100% gerecycled plastic en ook om allerlei fantasierijke constructies te maken. 

Met 1 element kun je werkelijk van alles maken. Werk in het platte vlak of gebruik het kogelgewricht om te draaien en bouw zo in een handomdraai in 3D. Maak fantasieobjecten, reeksen, sieraden of tunnels. Bedenk een dier of een patroon en laat je fantasie de vrije loop.

De Structure elementen zijn ook in een educatieve setting een aanrader. Het is een duurzaam product, stimuleert de fijne motoriek en is spelmateriaal met een open einde. Voor de handige kleuter, maar ook voor oudere kinderen geschikt.

Combineer met speelplankjes

Superleuk aan Structure Constructie is dat de elementen zich goed laten combineren met bekende speelplankjes als Bioblo of KAPLA. Dit vergroot de mogelijkheden enorm en geeft ook een extra dimensie aan de speelplankjes die je al in gebruik hebt. 

Beschikbare Structure Constructie sets

Deel winkelmand