Crayon Rocks: Heldere krijtjes die een goede pengreep stimuleren

Het zijn net kleine, gladde steentjes. De Crayon Rocks zijn helder van kleur en bewegen makkelijk over papier. De heldere kleuren vormen de basis voor allerlei mooie creaties. Door de natuurlijke vorm en het kleine formaat pakken kinderen de krijtjes automatisch beet op een manier die een goede pengreep stimuleert. Een aanrader voor school, kinderopvang en thuis!

Crayon Rocks werden door een ‘special needs’ teacher ontwikkeld in de VS en bieden eindeloze creatieve mogelijkheden. Ze zijn heel geschikt voor het tekenen van lijnen, mengen van kleuren en voor het creëren van brede stroken in kleur. Ze geven niet of nauwelijks af aan de handen en op kleding.

Crayon Rocks zijn natuurlijke sojawaskrijtjes gemaakt van sojabonen en gekleurd met mineralen pigmenten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende sets in diverse kleurstellingen en gaan lang mee! Een duurzaam product waar al veel klanten enthousiast op hebben gereageerd! Probeer het zelf met een kleine set om kennis te maken of een grote set om direct een grotere groep kinderen mee te laten werken.

(Vaderdag)TIP: Wist je dat je met Crayon Rocks ook op textiel kunt werken? Maak een tekst of tekening op katoen en leg er bakpapier overheen. Ga er met een strijkijzer overheen zodat het goed heet wordt. Hierdoor hecht de tekening aan de stof en is het zelfs te wassen in de wasmachine.

 

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >