Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Crayon Rocks: Heldere krijtjes die een goede pengreep stimuleren

Het zijn net kleine, gladde steentjes. De Crayon Rocks zijn helder van kleur en bewegen makkelijk over papier. De heldere kleuren vormen de basis voor allerlei mooie creaties. Door de natuurlijke vorm en het kleine formaat pakken kinderen de krijtjes automatisch beet op een manier die een goede pengreep stimuleert. Een aanrader voor school, kinderopvang en thuis!

Crayon Rocks werden door een ‘special needs’ teacher ontwikkeld in de VS en bieden eindeloze creatieve mogelijkheden. Ze zijn heel geschikt voor het tekenen van lijnen, mengen van kleuren en voor het creëren van brede stroken in kleur. Ze geven niet of nauwelijks af aan de handen en op kleding.

Crayon Rocks zijn natuurlijke sojawaskrijtjes gemaakt van sojabonen en gekleurd met mineralen pigmenten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende sets in diverse kleurstellingen en gaan lang mee! Een duurzaam product waar al veel klanten enthousiast op hebben gereageerd! Probeer het zelf met een kleine set om kennis te maken of een grote set om direct een grotere groep kinderen mee te laten werken.

(Vaderdag)TIP: Wist je dat je met Crayon Rocks ook op textiel kunt werken? Maak een tekst of tekening op katoen en leg er bakpapier overheen. Ga er met een strijkijzer overheen zodat het goed heet wordt. Hierdoor hecht de tekening aan de stof en is het zelfs te wassen in de wasmachine.

 

Deel winkelmand