Creall: nieuw speelzand en verf in huidskleuren

Speelzand is leuk! Je maakt er de mooiste creaties mee. In de afgelopen jaren hebben we daarom diverse merken speelzand in het assortiment gehad. Speelzand, kinetisch zand, modelleerzand van verschillende merken en in verschillende kleuren. We hebben veel nagevraagd en zelf uitgeprobeerd om er achter te komen welk zand het beste werkt en wat ook op de langere termijn goed blijft. Uiteindelijk zijn we bij Creall terecht gekomen en hebben we besloten niet alleen qua speelzand, maar ook met ons aanbod verf over te stappen op Creall.

Creall ontwikkelt en produceert al meer dan 50 jaar veilige, verantwoorde en inspirerende creatieve producten. Voor alle Creall producten die direct door kinderhandjes aangeraakt worden, zijn conserveermiddelen verleden tijd. Geen allergische reacties; wel heel veel speel- en leerplezier!

Creall speelzand is heerlijk zand om mee te bouwen en te spelen. Het zand is kneedbaar en voelt zacht aan. Het zand droogt niet uit en je hebt geen last van kleine korrels. Ideaal zand om binnen mee te spelen en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

In onze zoektocht naar modelleerzand kwamen we ook de verf van Creall tegen. Een heel leuke set is de ‘Basic color specials’ met 6 verschillende kleuren om allerlei huidskleuren te verven. Rechtstreeks uit de fles heb je dus al zes kleuren tot je beschikking, maar door 2 of meer kleuren te mengen is het voor elk kind mogelijk een herkenbare huidskleur te mengen. Superhandig en een aanrader voor scholen of iedereen die met grotere groepen werkt!

Hieronder vind je ons aanbod van Creall producten. In de komende tijd zal dit stapsgewijs uitgebreid worden.

Bekijk meer creall producten

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >