Dag winter. Hallo kwetterende kuikentjes!

Zijn ze niet schattig? Deze kleine kwetterende kuikentjes. Zacht, donzig en ongeveer 9 cm groot. Het kuikentje maakt (als je op de rug duwt) een kwetterend, klein piepgeluidje. Net echt! Een leuke aanwinst voor op de verteltafel of om een nestje voor te bouwen. Nu tijdelijk verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Koop een kwetterend kuikentje

 

Nieuw: Sorteerset Vogeltjes

Een ander nieuw product in ons assortiment is de Sorteerset Vogeltjes. Een set met 6 gekleurde nestjes en voor elk nestje een vogel met 4 kleine kuikentjes. Mooi materiaal om op kleur te sorteren of te tellen. Maar ook leuk om mee te spelen in combinatie met andere materialen.

Bestel de Sorteerset Vogeltjes

 

Tijdelijk: Kuiken komt uit het ei

In het ei zit een kuikentje. Vul een bakje met water en leg het ei in het water. Wacht 24-48 uur en ontdek hoe het kuikentje uit het ei komt. Vul vervolgens opnieuw het bakje en bekijk hoe het kuikentje in 3 dagen groeit. Een grappig experiment dat de kinderen zeker zal fascineren. Er gebeurt wat op de thematafel!

Bestel 'Kuiken komt uit het ei'

 

Meer Boerderij en Lente

In de categorie Boerderij en Lente vind je meer leuke producten voor de verteltafel of voor themawerk. En kom de komende weken nog eens langs, want het assortiment wordt telkens vernieuwd. Via onze Facebookpagina delen we de laatste nieuwtjes, zodat je niets mist!

Meer Boerderij en Lente