Home Nieuws

De Credu.nl-top 15

De jaarbestelling uitpakken. Vaak denk je dan automatisch aan stapels schriften, werkboeken, kleurdozen, kopieerpapier en dat soort noodzakelijke dingen. Maar er is meer! Met de speciaal voor school geselecteerde top 15 van Credu.nl wordt het uitpakken van je bestelling een feestje. Hieronder een overzicht van een aantal populaire én nieuwe producten, waarmee je jouw speelleeromgeving echt verrijkt! Wees er op tijd bij, want onze voorraad is beperkt.

#1 Lichttafel

Nu al dé hit van 2016, de lichttafel op A3-formaat. Voeg een nieuwe dimensie toe aan allerlei materialen door te spelen met deze LED-lichttafel in A3 formaat.

Meer informatie
lichttafel

#2 Regenboogblokken

Populair in de afgelopen maanden: Met deze doorzichtige, kleurrijke regenboogblokken kun je eindeloos spelen. Ze fascineren grote en kleine bouwers.

Meer informatie
Regenboog-blokken

#3 Mozaïek transparant

Meeliftend op het succes van de lichttafel: Transparant mozaïek. Een uitgebreide set met 245 elementen in verschillende vormen!

#4 Kleine beschrijfbare dobbelsteen

Blijvend interessant: Met deze kleine beschrijfbare dobbelsteen (oppervlak is ook magnetisch) creëer je in een handomdraai je eigen spelletjes.

Meer informatie
beschrijfbare dobbelsteen klein

#5 Logiblokken

Een klassieker voor een vaste lage prijs: Set van 60 logiblokken in 5 verschillende vormen, 2 diktes en 3 kleuren.

#6 Geo Boards

Stimuleer de motoriek, fantasie, ruimtelijk inzicht en de visuele waarneming van kinderen met het gebruik van Geo boards. Altijd een topper!
geobordjes

#7 Transparante fiches (nieuw!)

Net nieuw en nu al populair: Een pot met 1000 gekleurde transparante fiches voor spelletjes, sorteren en ontdekken.

#8 Magnetische staaf

Met stip op 8. De magnetische staaf. Hoe simpel kan het zijn? Een magnetische staaf in combinatie met fiches met een metalen randje levert veel speelplezier op.

Meer informatie

#9 Grote magneet

Veel producten voor ontdekkend leren in de top 15. Zo ook de 20cm grote magneet. Een basisartikel dat in geen klas mag missen.

Meer informatie

#10 Mozaïek set (nieuw!)

Net nieuw binnen, maar we verwachten er veel van: De grote mozaïek speelset met 250 super stevige mozaïekfiguren. Om de vrolijkste vormen mee te leggen.

#11 Geo spiegel

In de categorie handige hulpmiddelen mag deze niet ontbreken: De Geo spiegel laat kinderen allerlei voorwerpen en tekeningen eenvoudig spiegelen.

Meer informatie

#12 Grote knopen (nieuw!)

Spelen met knopen wordt nog leuker met deze supergrote vrolijk gekleurde knopen. Net nieuw binnen en direct populair.

Meer informatie

#13 Ringen en stokjes

Een echte onderwijsklassieker! Complete set met ringen, stokjes en opdrachtkaarten. Gebruik de kleurrijke ringen en stokjes en maak de afbeelding op de opdrachtkaart na.

Meer informatie

#14 Spiegelblokken

In de schaduw van de regenboogblokken, maar zeker net zo mooi: De spiegelblokken. Een set van 24 houten blokken met een spiegel aan de binnenkant.
spiegelblokken kleuters

#15 Letterspelmat

Meest verkocht in 2015: De Letterspelmat combineert actie en leren in een vrolijk en leuk spel voor kinderen vanaf circa 5 jaar oud.

Meer informatie
letterspelmat

Artikel uitverkocht?

Soms verkopen we sneller dan we kunnen inkopen. Het kan zijn dat een populair product niet op voorraad is. Je kunt dan op de wachtlijst inschrijven en ontvangt een mailtje zodra het product weer beschikbaar is. Een bestellijstje mailen naar info@credu.nl is ook mogelijk. Bij elk product staat een artikelcode/SKU vermeld. Vragen? Bel 085-4018982.