De Heen en weer auto in 5 kleuren

Vaste volgers van Credu.nl kennen de Waytoplay autobaan van rubber. We gebruiken ‘m vaak in onze fotografie en het is al jaren één van de toppers in ons assortiment. Maar wist je dat Waytoplay ook het merk is achter de Heen en weer auto? Deze strak vormgegeven speelgoedauto is een ontwerp van Floris Hovers en is zo mooi vorm gegeven dat je haast vergeet dat ie bedoeld is om mee te spelen :). Toch is deze auto echt een aanrader voor gebruik op plekken waar veel gespeeld wordt. De vormgeving laat ruimte over aan de fantasie en de bouwkwaliteit is onovertroffen. Een stukje Dutch design voor dagelijks speelplezier!

De Heen en weer auto is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren (hout, rood, geel, blauw en oranje) en is bij Credu.nl ook als set van 5 bestelbaar. 

Speciaal ontworpen voor gebruik op de Waytoplay autobaan, maar de Heen en weer auto is natuurlijk ook te combineren met allerlei ander spelmateriaal.

Bestel Heen en weer auto

De Waytoplay autobaan is een begrip geworden. Met Waytoplay creëren kinderen in een handomdraai hun eigen wereld. Deze flexibele autobaan is geschikt voor binnen én buiten en staat garant voor vele jaren speelplezier! Waytoplay is in verschillende sets leverbaar.

Meer Waytoplay