De Kleine Tuinontwerper en ander nieuw materiaal van Tender Leaf

Hoe ziet jouw tuin eruit? Veel planten of een groot terras? Misschien ruimte voor een moestuin of een grote boom? Leer kinderen kijken naar en ervaren hoe we de ruimte om ons heen inrichten. Met de set De Kleine Tuinontwerper kunnen kinderen zelf een eigen indeling maken voor hun tuin. In de bak, op het deksel of in de vrije ruimte. Ontwerp je eigen indeling en verander het totdat het helemaal naar je zin is!

Deze nieuwe set is van het merk Tender Leaf, dat bekend staat om kwalitatief goed speelgoed met een vriendelijke en uitnodigende uitstraling. De set bevat bomen, struiken, bloempotten met verwijderbare planten, bloembedden, moestuin tegels, zonnebloemen, grastegels, terras- en stoeptegels, konijnen, een tweedelige schuur, haagplaten en een vijver. Genoeg elementen om een verrassende tuin te ontwerpen. Tip: Laat een kind een tuin ontwerpen en maak een foto van het ontwerp. Doe dit met verschillende kinderen en bekijk daarna samen de foto’s en laat de verschillen benoemen. 

Ook de nieuwe set Mijn kleine zeewereld is een aanrader voor iedereen die ervan houdt om thematisch te werken. Bij thema’s als zee of strand is dit een prachtige speelset met leuke details en veel mogelijkheden. Daarnaast is het een echte eyecatcher op de thematafel!

Nieuwe producten van Tender Leaf

Meer Tender Leaf