Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Nieuw: De Letterspelmat, actief en vrolijk leren lezen!

de letterspelmat

Met de nieuwe Letterspelmat wordt leren lezen nog actiever. Denk aan een variant van Twister, een mat met daarop plaatjes van eenvoudige woorden als maan, vis of bij in cominatie met letters.

Spelenderwijs kunnen woorden gevormd worden. En net als in de meeste leesmethoden worden er ook dubbele tekens als ee, aa, ui of eu weergeven. Een unieke mogelijkheid om een extra dimensie toe te voegen aan het leren lezen.

De Letterspelmat – Groot en veelzijdig

De Letterspelmat is niet alleen veelzijdig (kijk voor een aantal spelsuggesties in de productomschrijving), het is ook nog eens een behoorlijk grote mat. Met 170 bij 140 cm geeft het kinderen de mogelijkheid om samen allerlei leuke spelvormen uit te voeren.

De Letterspelmat is vanaf nu verkrijgbaar via Credu.nl.

Meer info & bestellen

 

Deel winkelmand