De leukste cadeautips voor Sint & Kerst

Het assortiment van Credu.nl staat vol met leuke producten om cadeau te geven voor Sint of Kerst, maar graag lichten we er een aantal bijzonder items uit als cadeautip. Doe inspiratie op of kijk verder bij onze toppers of merken voor nog meer moois. De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar en binnen enkele werkdagen bezorgd. 

Maak de connectie met BAVVIC

BAVVIC straalt in alles creativiteit uit! Deze blokken met connectors nodigen uit om allerlei constructies te maken. Elke set bestaat uit een combinatie van houten blokken met sensorische connectors. Dit open-ended speelgoed stimuleert het ruimtelijk inzicht, de creativiteit, het probleemoplossend denken en motorische vaardigheden.

Lees blog over BAVVIC

Hé, wie zit er op de WC?

Zeven verschillende dieren moeten heel nodig naar de wc. De spelers moeten ervoor zorgen dat dit zo snel mogelijk gebeurt. Spel met de illustraties uit het gelijknamige boek van Harmen van Straaten.

Tips voor een groepscadeau

Eerder dit jaar hebben we voor je op een rij gezet wat de mooiste groepssets zijn voor educatief gebruik. Graag lichten we er nog even twee uit, omdat deze echt dagelijks voor heel veel activiteit en speelplezier zorgen: COBLO en Just Blocks.

Stap jij mee in de wereld van fantasie en creativiteit? Probeer COBLO! Duurzaam, magnetisch speelgoed, waarmee kinderen eindeloze creaties kunnen bouwen. Zowel  in grote als kleinere sets bestelbaar in klassieke kleuren en in pastel.

Tip voor school: De 200-delige COBLO Schoolbox is dé aanrader als groepscadeau!

Bestel Schoolbox

Plankjes en blokken. Hoe simpel kan het zijn? Maar juist door de combinatie van dunne plankjes en stevige basisblokken kun je met Just Blocks werkelijk van alles bouwen. Dierentuinen, garages, flatgebouwen, groentewinkel of boerderij. Alles wat je nodig hebt: Just Blocks!

Just Blocks is verkrijgbaar in verschillende sets: Small, Medium en Big. Ook zijn er de uitbreidingen Smart Lines (blokken met inkepingen) en de CITY en GAIA sets met opdruk! Bekijk het assortiment van Just Blocks op Credu.nl en maak je keuze.

MEER JUST BLOCKS

COBLO, ook voor thuis

Ook voor thuis is COBLO een absolute aanrader. Maak een mooie start met de 35-delige set vol kleurrijke magnetische onderdelen. Mooi om cadeau te geven in zowel de classic als de pastel variant.

MEer COBLO

Stapelstein

Wist je dat je Stapelstein niet alleen stapstenen biedt, maar ook een balansbord? Licht van gewicht, maar belastbaar tot 120 kg! 

MAKEDO (de blauwe schroeven)

Ben je al bekend met Makedo? Geef een aantal extra blauwe schroeven of zo’n handige vouwroller cadeau. Of start met een van de prachtige sets om van alles te maken van dozen, karton en ander kosteloos materiaal. Ook als 360-delige groepsset verkrijgbaar.

ONTDEK Makedo

Constructor Junior

Een vertrouwd product in een eigentijdse uitvoering. Schroef, puzzel, bouw en monteer je eigen objecten en ontwikkel spelenderwijs technisch inzicht. Verkrijgbaar als 50-, 100 en 150-delige set. Altijd geleverd in een kleurrijke doos, dus mooi om cadeau te geven! 

Kies jouw set

Zandbord

Nog een leuke cadeautip. Het zandbord van Akros komt als complete set met krijt- en magneetbord op A4 formaat,  krijt en uitwisbare pen, 0.4 kg zand, een wisser en een zandveger. Een verrassend presentje!

Meer info

Breid je set houten elementen van Lanka Kade uit met de themaset In de ruimte. Met o.a. een raket, alien, wereldbol en een ruimteschip. Heel veel speelplezier!

Bestel

OPPI PIKS en STIX

De sets OPPI PIKS zijn al lange tijd een groot succes en daarom presenteert OPPI een prachtige uitbreiding die je zowel los of als aanvulling op de bestaande sets kunt gebruikten. OPPI STIX bestaat uit plankjes, halve bollen en cilinders. Prachtig open spelmateriaal waar kinderen vanaf twee jaar (tot veel ouder!) heerlijk mee kunnen bouwen.

Bekijk meer

KITPAS RAAMKRIJT

Een vrolijk cadeautje vol creativiteit. Maak de mooiste raamtekeningen met Kitpas. Al vanaf €11.99 voor een set van 6 stuks. Ook verkrijgbaar als set van 12, 16 of 24 krijtjes.

BIOBLO

Een aanrader voor zowel jonge als oudere kinderen: Bioblo, de kleurrijke bouwplankjes. Met de plankjes, van 12 cm lang, 2,4 cm breed en 0,8 cm hoog, kun je zowel kleine als grote constructies bouwen. Kinderen bouwen torens, leggen lange rijen of maken mooie figuren met Bioblo. 

Bioblo laat zich uitstekend combineren met andere blokken en plankjes en staat garant voor vele jaren kleurrijk speelplezier. 

Meer BIOBLO

En nog een aantal leuke cadeautjes