Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


9 leuke producten voor de zandbak of zandtafel

Heb je de eerste zandtaartjes of zandijsjes al geproefd dit seizoen? Omdat het buitenseizoen op het punt van beginnen staat vind je bij Credu.nl tijdelijk extra materialen voor de zandbak of zandtafel.

Ken je de superleuke Sandshapers al? Een set van 4 ronde schijven met handvat (in verschillende groottes) waarmee je het zand prachtig glad kun strijken en mooie vormen kunt maken. Verbazingwekkend eenvoudig, maar o zo leuk! Nog een echte aanrader: De ijslepel en ijshoorntjes om de heerlijkste zandijsjes te maken.

Hieronder vind je de producten uit de afbeelding bij dit blog. Of kijk in de speciale categorie buitenspeelgoed.

Uitverkocht

Meer buitenspeelgoed

Deel winkelmand