De leukste materialen voor jouw Wintertafel

Werk je in januari of februari over de winter? Dan is het maken van een mooi winterlandschap erg leuk om te doen. Een soort herfsttafel, maar dan in een winterjasje.

Wij maakten een wintertafel in deze doorzichtige bak, die we eigenlijk altijd in combinatie met de lichttafel aanbieden, maar dus ook leuk te gebruiken is voor allerlei andere activiteiten. Het handige van deze bak is dat de materialen er goed in blijven liggen, maar door de transparantie en de lage rand lijkt het wel heel mooi en kunnen de kinderen goed spelen met de materialen in de bak.

Hieronder vind je een aantal foto’s en een overzicht van de materialen die we gebruikt hebben voor deze wintertafel. Ook vind je alvast een preview van een nieuw prentenboek dat we aan het maken zijn (via de Onderwijsstudio) met een wiebelige pinguïn in de hoofdrol. Dit prentenboek verschijnt eind januari.

Producten voor het inrichten van de Wintertafel

Meer materialen voor thema Winter

Inspiratie

Vanaf medio januari bestelbaar: Het nieuwe deeltje uit de Digiprentserie met in de hoofdrol een pinguïn! Check de Facebookpagina van de Onderwijsstudio voor updates.

Deel winkelmand