Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


De meest gestelde vragen over Tegu Magnetische blokken

Tegu? Magnetische blokken? Daar hebben we wel een paar vragen over te beantwoorden. Lees je mee?

Verkopen jullie Tegu? Ik kon ze niet meer vinden op Credu.nl.

Dat kan kloppen. Na een vliegende start van dit product waren er wat import-problemen. Gelukkig is er nu een nieuwe importeur, waardoor we Tegu opnieuw kunnen aanbieden met korte levertijden! Wij zijn blij en hopen dat we jullie binnenkort ook blij kunnen maken met een Tegu set.

Tegu blokken zien er uit als gewone blokken. Wat is er zo speciaal aan?

Tegu blokken zijn magnetisch. Ze klikken aan elkaar en daardoor krijg je een hele andere manier van bouwen.

Tegu blokken zijn niet zo goedkoop, andere blokkensets zijn voordeliger, toch?

Dat klopt. Tegu is een ontzettend innovatief product. Zo simpel als het lijkt, zo bijzonder is het. Je ziet gewoon een houten blok, maar ergens daar binnenin zit een magnetisch veld. De kracht van de magneten is ook nog eens zo afgestemd dat de blokken op een heel soepele manier aan elkaar klikken. Tegu is niet voor niets winnaar van de Toyaward op de Spielwarenmesse van 2017. Daarbij komt dat Tegu product van uitzonderlijk hoge kwaliteit is, waarbij niet alleen in de productie, maar ook in de hele bedrijfsfilosofie rekening duurzaamheid centraal staat. Een Tegu set gaat generaties lang mee! Benieuwd naar het verhaal van Tegu? Lees het hier.

Zijn Tegu blokken geschikt voor school?

Ja, er zijn zelfs speciale schoolsets beschikbaar. Tegu kun je gebruiken naast standaard bouwblokken als spelmateriaal. Ook kun je Tegu gebruiken om te experimenteren met magnetisme in een ontdekhoek. De grote schoolset kun je tevens inzetten voor groepsopdrachten in de midden- en bovenbouw.

Kan ik Tegu ook voor thuis bestellen?

Ja, er zijn ook kleinere sets en Credu.nl levert ook op particuliere adressen.

Heb je nog meer vragen over Tegu? Laat het ons weten. Mail naar info@credu.nl of bel 085-4018982

 

Meer over Tegu

De populairste Tegu sets

Deel winkelmand