De mooiste Schoolsets van de mooiste producten

Goed nieuws voor scholen die grote groepen kinderen aan de slag willen laten gaan met de mooiste educatieve producten. Zo heeft de leverancier van Waytoplay op ons verzoek een 44-delige ‘King of the road’ Schoolset samengesteld. Hiermee leggen kinderen binnen of buiten een prachtige autobaan. Een duurzame investering, want de rubberen (en afwasbare!) baandelen van Waytoplay gaan een leven lang mee.

Ook van de TEGU magnetische blokken is nieuws te melden. Razend populair was al de 130-delige schoolset. Om tegemoet te komen aan de vraag om kleinere en grotere sets is er nu een 90-delige Schoolset M en een 240-delige Schoolset XL beschikbaar. Zo kun je binnen elk budget direct aan de slag met dit innovatieve product. Op het eerste gezicht gewone blokken, maar vergis je niet, want met de magnetische functie blijven deze blokken jarenlang fascinerend voor jonge en ook wat oudere kinderen. We maakten er deze week een video van!

Tot slot: In een blog over Schoolsets mag de 200-delige Hubelino Knikkkerbaan niet ontbreken. Absoluut een aanrader voor je jaarbestelling en bij Credu.nl meestal binnen enkele werkdagen leverbaar.

Heb je een kleinere groep, ben je gastouder of wil je particulier liever een kleine set bestellen? Van de Hubelino knikkerbaan, Waytoplay autobaan en de Tegu Magnetische blokken zijn ook kleinere startsets beschikbaar. Klik op de links voor een overzicht van de beschikbare producten.

Deel winkelmand