De Playtray combineren met water, zand, klei en allerlei spelmateriaal

We hebben weer een nieuwe Playtray in het assortiment. Alle reden dus om je even te laten zien wat je ermee kunt, zowel thuis als ook met een groep op school of in de kinderopvang. De nieuwe Playtray Zwart (50 cm) kun je natuurlijk met water en zand gebruiken, maar er zijn meer mogelijkheden! Heb je al een goede Playtray? Laat je dan inspireren door de vele materialen waar je mee kunt combineren.

Zo kun je de Playtray beschrijven met (raam)krijt.  Op het voorbeeld gebruikten we de Stabilo Woody’s. Na gebruik kun je het er met een vochtige doek gewoon weer afhalen. De zwarte ondergrond geeft een mooi contrast en kan zelfs als een soort tekenbord gebruikt worden (zie ook de productafbeeldingen). 

De opstaande rand is 3,5 cm. Een mooi hoogte om te vullen met een kleine laag water, waardoor er heerlijk gespeeld kan worden. Laat de bootjes maar varen!

De Playtray is ook uitermate geschikt voor thematafels. Wij maakten een camping :). Zie je overigens waarmee de tentjes gemaakt zijn? Dat zijn deze handige clips en de plankjes van Just Blocks

Vanwege de gladde ondergrond kun je Playtray ook zeker met zand of klei gebruiken. Verderop in dit blog delen we de producten die je op de afbeelding ziet. De handige rollers van de serie Let’s Roll mogen in ieder geval niet in je collectie ontbreken.

Bestel Playtray Zwart

De nieuwe zwarte Playtray is 50 cm vierkant en 3,5 cm hoog. Het is gemaakt van hoogwaardig kunststof en onder andere terug te vinden in onze categorie handige hulpmiddelen. Het formaat is ideaal. Klein genoeg om eenvoudig een plekje te geven op een tafel en ook weer op te bergen, maar ruim genoeg voor allerlei uitgebreide spelactiviteiten. 

Allerlei materialen op de Playtray

Heb je bepaalde items op bovenstaande foto’s langs zien komen die je interessant lijken? We zetten ze hieronder allemaal voor je op een rij in de volgorde van de vier foto’s in dit blog.