Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Download gratis voorbeelden mozaïek

Zijn er ook voorbeelden bij? Dat is een vraag die we vaak krijgen als we met een stand op een beurs of inspiratiedag van Kleuteruniversiteit (volgende week in Venlo!) staan. Dan gaat het meestal over kralenplanken, mozaïek of constructiemateriaal. En natuurlijk kunnen kinderen in vrij spel met deze materialen heerlijk spelen en hun eigen creaties maken, maar voorbeelden kunnen hen ook op nieuw idee brengen.

Daarom maakten we met de nieuwe mozaïekset een aantal voorbeelden die je zelf uit kunt printen en met deze of een andere mozaïekset kunt gebruiken.

Download gratis voorbeelden mozaïek

Veel plezier ermee!

Ook leuk:

 

Deel winkelmand