Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Drie nieuwe spellen van Kleuteruniversiteit

Kleuteruniversiteit ken je waarschijnlijk van de leuke projecten bij prentenboeken én de inspiratiedagen die op verschillende plaatsen gehouden worden. Maar wist je al dat Kleuteruniversiteit ook hele leuke en leerzame spellen en materialen ontwikkelt? Daaraan zijn nu drie nieuwe spellen toegevoegd: Het Meetspel, Begrippentrio en het Vormenkwartet. 

Meester Sander heeft uitlegvideo’s gemaakt bij alledrie de spellen, zodat je direct een goede indruk kunt krijgen van de spelmogelijkheden. We zetten ze voor je op een rij:

Uitlegvideo Meetspel

Uitlegvideo Begrippentrio

Uitlegvideo Vormenkwartet

Nu bestelbaar

De nieuwe spellen zijn vanaf nu bestelbaar en binnen enkele werkdagen leverbaar via Credu.nl. Ook als je voor thuis of voor je praktijk een leerzaam spel zoekt ben je van harte welkom als klant. 

Meer spellen van Kleuteruniversiteit

Eerder verschenen al het Racespel, de Meetpuzzel, Kleimatten, Bewegingsspel, de Telrijpuzzels en het Telkwartet. Stuk voor stuk spellen die op een eenvoudige manier ingezet kunnen worden en direct van toegevoegde waarde zijn!

Deel winkelmand