EK2024 idee: Maak je eigen voetbalstadion

Met een eerste overwinning van Oranje gaat het EK 2024 nog meer leven. Wil je hier thuis of op school iets mee doen, dan is het zeker een idee om kinderen die dat interessant vinden een eigen voetbalstadion te laten bouwen. Laat ze eerst bedenken en verwoorden hoe een stadion er eigenlijk uitziet: Tribunes, een veld, een ingang, trappen, voetballer en natuurlijk de 12e man, het publiek!

Wij gebruikten voor dit stadion als basis de nieuwe set ‘Bouw je eigen stad‘. Het veld maakten we met de groene blokken uit de Coblo Schoolbox. De lijnen en middencirkel zijn getekend met de krijtjes van Kitpas

Het publiek zit op een tribune gemaakt van de blokken uit de set Just Blocks en de voetballers zijn een leuke tijdelijke aanvulling van Playmobil. 

#Voetbal

Producten uit dit blog

Voor de lichtmasten gebruikten we ronde staven met daar op LED lampjes en de blokken met steenpatroon zijn van Lanka Kade. Allemaal producten die je steeds opnieuw bij allerlei activiteiten kunt gebruiken. We wensen je een fantastisch EK, maar bovenal heel veel speelplezier met de kinderen. 

Gesloten i.v.m. Zomervakantie

Op dit moment is Credu.nl gesloten wegens zomervakantie. Bestellingen plaatsen is mogelijk. Op 12 augustus is de eerste verzending van het nieuwe seizoen. Goede vakantie!


Lees meer