Experimenteren met gekleurd water. Probeer het zelf!

Veilig kleurpoeder in rood, blauw en geel

Net nieuw binnen: handige potjes met kleurpoeder waarmee je water kunt kleuren. Laat kinderen experimenteren met verschillende kleuren water. Meng rood en geel tot oranje of maak met blauw water in de watertafel een grote zee. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en standaard laag geprijsd. Probeer het zelf eens en deel je ervaringen of stel je vragen via social media.

Veelgestelde vragen:

Is het werken met kleurstof wel veilig? Dit kleurpoeder is uitvoerig dermatologisch getest. Kinderen kunnen er echt mee in bad, zonder dat er blauw uitkomen of dat hun haar spontaan geverfd is :). Het poeder is natuurlijk niet om op te eten, maar krijgen kinderen een slokje gekleurd water naar binnen dan kan dat echt geen kwaad.

Krijg je er vlekken van in de kleding? Risso Badfun geeft in principe geen vlekken. Bij gebruik in behoorlijk geconcentreerde vorm kan er wel een vlek ontstaan in textiel, maar dit is volledig uitwisbaar. Vergelijk het met plakkaatverf of ranja: een beetje voorzichtig doen is natuurlijk altijd goed, maar een ongelukje levert geen grote problemen op.

En… …kun je er ook schuim of slijm mee kleuren? Zoals je op de ingevoegde instagramfoto kunt zien: Ja! In de komende tijd zullen we zelf nog wat experimenteel uitvoeren en de resultaten delen via Instagram en Facebook.