Feestmaand: alles voor je Kerstthema

Vieren is belangrijk. Momenten in het jaar waarin je het samen gezellig maakt en stil staat bij wat je belangrijk vindt in het leven. December is de feestmaand bij uitstek. Het is donker buiten, dus maken we het binnen gezellig. Jonge kinderen hechten veel waarde aan deze gezelligheid. Waarschijnlijk kun je zelf nog wel van vroeger bijzondere momenten herinneren: een prachtige kerstviering, het samen versieren van de Kerstboom of na een koude wandeling thuiskomen en heerlijk warme chocolademelk drinken. Probeer die herinneringen eens te vertalen naar een sfeervolle ruimte om de kinderen te ontvangen. Een mooie kerstboom bij de entree, wat extra lichtjes in de klas en natuurlijk een kleurrijke thematafel. Geniet ervan!

In de categorie Feestmaand December vind je heel veel leuke items om net even wat extra’s te geven aan je thematafel. Zo hebben we het assortiment Lanka Kade figuren uitgebreid met een prachtige kerststal en natuurlijk kunnen ook de glitter en goudtinten niet ontbreken. De houten etagere op de afbeelding heeft de vorm van een Kerstboom en is superhandig om ook de hoogte te benutten. Hieronder vind je de producten uit dit blog met een link naar nog veel meer handige en mooie items om er een mooie feestmaand van te maken.  

Meer Feestmaand December

Tip: Plakkaatverf in goud, zilver, koper en brons.

Nieuw van Creall zijn de plakkaatverf in metallic kleuren. Ideaal voor kerstdecoraties of knutselactiviteiten voor de feestdagen.

Langere levertijd

Het is momenteel erg druk bij PostNL. Houd a.u.b. rekening met een langere levertijd.

Deel winkelmand