Geef kleur aan het spel met Candylab

Heb je al kennis gemaakt met de kleurrijke autootjes van Candylab? Vintage en moderne speelgoedvoertuigen in allerlei vrolijke kleurtjes. Supermooi om te zien, maar ook heerlijk om mee te spelen. Leuk om cadeau te geven en vanwege de stevige uitvoering ook geschikt voor gebruik op school of in kinderopvang.

De prachtig vormgegeven houten autootjes van Candylab worden bedacht in de USA. Kinderen zullen de vormgeving zeker herkennen uit video’s en series en ook ouders zijn vaak razend enthousiast over de vintage uitstraling. Naast de auto’s vind je ook diverse foodtrucks, caravans en zelf een heuse Amerikaanse schoolbus in de collectie. Stuk voor stuk zijn het ook prachtige objecten voor in een kinderkamer of om cadeau te geven!

Bekijk meer van Candylab

Op veel presentatiefoto’s van Candylab zie je de rubberen Waytoplay autobaan langskomen en dat is niet voor niets. Deze twee matchen gewoon perfect bij elkaar, zowel qua uitstraling als maatvoering. In deze foto hebben we ook de hekjes, muurtjes en heggen van Lanka Kade gebruikt. 

Meer producten uit deze presentatie:

Deel winkelmand