Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Genoeg cijfers en letters. Rijgen, spelen en leren.

Net niet genoeg letters om dat ene woord te maken? Dat zal je niet snel gebeuren met de nieuwe letterset die sinds afgelopen week bij Credu bestelbaar is. Elke set bevat namelijk 10x het hele alfabet! In verschillende vrolijke kleuren. Dus zelfs voor het woord ‘aansprakelijkheidswaardevaststellingsveranderingen’ heb je genoeg a’s in de bak zitten ;).

credu-banner-letters-2

De kunststof letters zijn ontzettend stevig, dus daar kun je jarenlang mee vooruit. Extra leuk: Het zijn rijgletters en de rijgveters worden meegeleverd. Zo kun je namen en woorden rijgen, maar de letters zijn natuurlijk ook heel handig in de lees- en schrijfhoek.

cred-cijfers-rijgen

Ook een cijferset!

Ook nieuw is de vergelijkbare cijferset. Héél veel cijfers van 0-9 met rijgveters in deze 275-delige set. Ideaal om spelenderwijs te rekenen: reeksen maken, sorteren op kleur, tellen en sommen maken.

 

Deel winkelmand