Gevarieerde aanwinsten van hout en vilt

Houd jij ook, net als veel van onze klanten (en wijzelf) van natuurlijke materialen? Dan heb je geluk, want tegenwoordig is er veel keus. De trend? Creatievelingen die hun eigen product ontwikkelen in kleine ateliers, werkplaatsjes of soms gewoon vanuit hun schuurtje. Van over heel de wereld is er verrassend aanbod beschikbaar. Wij hebben weer een aantal producten gevonden van hout en vilt die we graag aan je presenteren.

Met deze prachtige houten telborden die je in een standaard kunt plaatsen kun je allerlei activiteiten doen. Kinderen kunnen de getallen voelen in het relicëf van de plankjes, maar je kunt dit reliëf ook gebruiken om op te vullen met materialen en aantallen te tellen.

Ook erg multifunctioneel zijn de Hexagon Sorteerbakjes. Deze bakjes in de populaire zeshoekige vorm worden als set geleverd in 3 verschillende formaten. Aanrader voor allerhande sorteeractiviteiten.

Net vers binnen vanuit een kleine werkplaats in Milaan: Deze supervrolijke viltdieren. Elke set bestaat uit 6 dieren die in tweevoud geleverd worden. Eén keer in kleur en één keer in zwart. Zo kun je bijvoorbeeld de juiste schaduw bij elke dier laten zoeken. Daarnaast zijn de viltdieren erg decoratief bij themawerk.

Ook van vilt zijn de balletjes die meegeleverd worden met het houten rekenbord en het hoeveelhedenbord. Twee aansprekende sets voor het aanvankelijk rekenen. Leuk detail: Er is gekozen voor een onregelmatig lettertype, waardoor de het ‘lezen’ eenvoudiger is voor kinderen die moeite hebben met de herkenning van letters en cijfers.

Levertijd i.v.m. Hemelvaart

Eerstvolgende verzending op maandag 30 mei. Houd a.u.b. rekening met een langere levertijd.

Deel winkelmand