Grote speelsets = Veel speelplezier

Juni en juli zijn de maanden waarin vooral veel scholen nieuwe materialen bestellen voor het nieuwe seizoen. Daarom zetten we de mooiste groepssets uit ons assortiment voor jullie op een rij.

Met een groepsset heb je altijd genoeg materialen om ook een grotere groep kinderen heerlijk te laten spelen. En onder de sets laten we nog even paar materialen langskomen die je voor het nieuwe seizoen zeker niet wilt missen! Heb je liever een kleinere set? Van de meeste van onderstaande producten zijn ook kleinere sets verkrijgbaar. Zoek op de merknaam en je vindt meer!

Meer aanraders!

Naast de groepssets zetten we nog even een aantal producten voor je op een rij die je zeker niet wilt missen in een volgend schoolseizoen. Misschien heb je ze al eens langs zien komen in onze nieuwsbrief en was je ze vergeten, of ken je Credu.nl nog maar net en ben je deze nog niet tegengekomen. Onderstaande producten zijn óf dit jaar nieuw, óf al echte toppers die ze al op veel scholen hebben bewezen.

Is een product uitverkocht?

Door de Brexit, een gebrek aan zeecontainers wereldwijd en de Covid-crisis is het voor ons lastiger dan normaal om de voorraad op niveau te houden. Daarnaast hebben zoveel scholen en kinderdagverblijven in de afgelopen paar jaar Credu.nl ontdekt dat populaire producten soms snel uitverkocht zijn. We doen ons uiterste best om voorraden tijdig aan te vullen, maar soms is het een kwestie van geduld hebben.

Wacht je op een enkel product? Zet jezelf dan op de wachtlijst en je ontvangt automatisch bericht. Wil je meerdere producten bestellen, maar is de gewenste hoeveelheid niet beschikbaar, of kun je 1 of meerdere producten niet toevoegen aan je bestelling? Laat het ons even weten, zodat we mee kunnen denken over een oplossing.

Deel winkelmand