Home Nieuws

Handwerken met kinderen

Jong geleerd is oud gedaan. Maar elk begin is moeilijk, ook bij handwerken. Wil je met kinderen aan de slag met handwerken? Begin dan eenvoudig, zodat ze succeservaringen kunnen opdoen. En na het succes kun je de de lat al snel wat hoger leggen voor kinderen die de smaak te pakken hebben.

Nieuw in ons assortiment: Een aantal handige hulpmiddelen voor een frisse start met handwerken met kinderen. Om te oefenen met borduren kun je een groot borduurbord bestellen (ook in ronde variant verkrijgbaar). De stap naar een echt weefraam is daarna snel gemaakt. Graadje moelijker? Wat dacht je van een handig weefraam voor kralen!

Op bovenstaande afbeelding zie je verder een voordelig weefraam en leuke punnikklosjes. Een compleet overzicht vind je in de categorie handwerken.

Tot slot: Een mega weefraam. Om uit te testen hebben we een set mega grote weeframen ingekocht. Wat een leuk ding! Je kunt er met repen stof doorheen weven, of met crêpe-papier. Momenteel maar 1 op voorraad, maar mocht het uitverkocht zijn, zet dan je naam op de wachtlijst of mail naar info@credu.nl en we reserveren ‘m voor je.