Heb jij genoeg fantasie voor Flockmen?

Open spelmateriaal laat veel aan de verbeelding over. Een goed voorbeeld van dit type materiaal is het nieuwe Flockmen. Een hele ‘kudde’ houten poppetjes die je op een rij kunt zetten, kunt stapelen, kunt versieren of kunt combineren met andere materialen. We hebben Flockmen net nieuw binnengekregen en laten je hierbij alvast een eerste impressie zien. Op onze Facebookpagina en via Instagram zullen we de komende tijd meer ideetjes delen. 

This is not just a toy. This is Flockmen :). In bovenstaande video kun je alvast een eerste impressie krijgen van de mogelijkheden van Flockmen. Flockmen is verkrijgbaar in een set van 16, 32 en 100 poppetjes. 

De Flockmen poppetjes kun je stapelen door ze op elkaars schouders te zetten en zo als een puzzel op te bouwen. Een leuke oefening waar je allerlei creatieve varianten kunt bedenken.

Ook kun je de Flockmen zo neerleggen dat ze precies in de puzzelvorm passen. Kinderen kunnen puzzels voor elkaar maken, maar je kunt ook kant en klare omtrekken downloaden van onze Flockmen-pagina.

Flockmen laat zich uitstekend combineren met andere materialen, zoals hierboven met de Sorteerstenen en de Cijferstenen. Je kunt ermee sorteren, tellen, rekenen puzzelen, balanceren en nog veel meer. 

Door het grote formaat kunnen kinderen de Flockmen goed vasthouden en er allerlei verhaaltjes en spelletjes bij bedenken. Via de Flockmen-pagina op Credu.nl kun je ook de beschikbare sjablonen downloaden om je eigen stickers te maken. Deze kun je inkleuren, uitknippen en opplakken. Zo wordt Flockmen in een ommezien een kabouter, brandweerman, superheld of misschien zelfs een dier (een staartje erachter plakken of oortjes op de kop is natuurlijk ook zo gedaan). Dit maakt Flockmen tot een product wat echt past bij leerkrachten die houden van materiaal dat niet direct voorschrijft wat je ermee moet doen, maar die graag op een open manier met het materiaal aan de slag gaan. Een aanrader dus voor je zomerbestelling bij Credu! 

Bestel Flockmen

Omdat plaatjes meer zeggen dan woorden…

Bestel Flockmen
Deel winkelmand