De kleine vogelaar helpt de vogels een handje

Vogels voeren, vogels tellen, vogels herkennen, vogels bekijken en genieten van hun leefwereld. Het thema Vogels kan zowel in de winter, als ook in andere jaargetijden, aanleiding zijn tot heel veel leerzame en betekenisvolle momenten. Daarom stelden we een nieuwe categorie samen onder de titel ‘De kleine vogelaar’.  Ook laten we je hieronder een voorbeeld zien van wat je kunt doen met een DIY Vogelhuisje.  

Een vogelhuisje lijkt leuk om op de thematafel! Het product ‘Maak je eigen vogelhuis’ geeft je de mogelijkheid om het naar je persoonlijke wens aan te passen, maar we hebben ook andere vogelhuisjes en een vogelvoederhuisje in het assortiment. Hierboven hebben we het gecombineerd met de blokken van Stekkels en verschillende vogels van Lanka Kade. Binnenkort krijgen we overigens weer nieuwe voorraad van Lanka Kade binnen, dus is een item uitverkocht, dan is het waarschijnlijk met een week of 2 weer beschikbaar.

Producten uit dit blog

Hieronder vind je de producten die op de afbeelding te zien zijn. De Stekkels blokken zijn in verschillende formaten beschikbaar, maar ook als groepsset met alle verschillende blokken in een set. Ook een aanrader is de miniatuur boomstronk. Je kunt er allerlei beestjes in of achter verstoppen en het lijkt erg decoratief op je thematafel. 

Nieuwe categorie De kleine vogelaar

Vogels hebben nu hun eigen plekje op Credu.nl in de categorie De kleine vogelaar. Hieronder alvast een voorproefje en in de komende weken zullen we de categorie verder uitbreiden. 

THEMA DE KLEINE VOGELAAR

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >