Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Met ‘Het Groene Laboratorium’ de lente tegemoet

Nog een paar weken en het voorjaar barst los. Wij zijn er alvast helemaal klaar voor met een nieuw thema in de webshop: Het Groene Laboratorium! Een leuke naam om ook jouw voorjaarsthema een onderzoekend karakter te geven.

In deze groene ontdekhoek kunnen kinderen naar hartelust experimenteren met bloembolletjes, zaden, verpotten, bijhouden van groeiresultaten en nog veel meer. Een goede voorbereiding is het halve werk dus doe vast inspiratie om met de hieronder geselecteerde materialen.

Heb jij over een aantal weken jullie ‘Groene Laboratorium’ operationeel? Dan zien we er graag een foto van. Plaats deze op Instagram met de hashtag #hetgroenelab en we zullen jouw bericht reposten!

Uitverkocht

Bekijk alle producten in thema 'Het Groene Laboratorium

Deel winkelmand