Het laatste lichttafelnieuws

Eind 2015 introduceerden we de eerste ultraplatte lichttafel in Nederland. Ruim een jaar later is de lichttafel een ‘hot’ item. De hoogste tijd voor een update! Allereerst is het goed om te zeggen dat er al heel lang lichttafels bestaan. Vaak werden deze zelf gemaakt en dat voldoet meestal prima. Maar vrijwel iedere kleuterleerkracht die de LED-lichttafel zag was meteen enthousiast. Waarom? Superhelder licht en eenvoudig met een doekje schoon te maken en veilig! Bovendien: werken met kleur, licht, schaduw en transparantie krijgt met deze compacte lichttafel heel veel extra mogelijkheden. Maar, wat is er nieuw in 2017?

2017: Verbeterde versie A3-lichttafel

Voor 2017 is een nog verder doorontwikkelde variant van de A3-lichttafel beschikbaar. Met 3 lichtstanden, nóg platter en helemaal dicht aan de zijkanten. Dit meest verkochte exemplaar heeft in de afgelopen maanden al op vele scholen een plekje gevonden!

lichttafel-rond-3

Nog meer materialen voor de lichttafel

Maar wat doe je nu met die lichttafel? Dat is vooral een kwestie van ontdekken en experimenteren. Op onze lichttafelpagina vind je een flyer met suggesties. Daarnaast vind je op Credu.nl nu een aparte categorie ‘ontdekken met de lichttafel‘, waarin allerlei materialen zijn geplaatst die je in combinatie met de lichttafel kunt gebruiken. Tip: Laat de kinderen vooral ook zelf ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Heb je vragen? Stel ze vooral via Facebook, Twitter, info@credu.nl of bel naar 085-4018982. We leggen je graag het een en ander uit!

 

Deel winkelmand