Hubelino Knikkerbaan – Knikkergekte!!!

Met de Hubelino Knikkerbaan raken kleine bouwmeesters vertrouwd met zwaartekracht en versnelling, verbeteren hun motorische vaardigheden, hun creativiteit en hun logisch denken. Door een grote hoeveelheid aan elementen en bouwstenen in meerdere vormen, kleuren en grootten zijn er oneindig veel combinatiemogelijkheden, van simpele constructies tot complexe bouwwerken, die allemaal ontzettend veel plezier geven.

Bouwblokken, baandelen en prachtige uitbreidingselementen

Hubelino is een knikkerbaanset die te combineren is met de bouwstenen van andere fabrikanten, zoals Duplo. Er zijn zowel dozen met een combinatie van bouwstenen en baandelen beschikbaar, als dozen met enkel baandelen. De verschillende sets bevatten meerdere soorten baandelen met unieke functies in de knikkerbaan. Ook zijn er uitbreidingsets met een lift, trechters, een wipwap of katapult, om een extra dimensie aan je knikkerbaan toe te voegen. 

 

Hubelino bestellen

Hubelino educatief

Combineer rekenen en bouwen met je bestaande bouwblokken. Twee educatieve sets van Hubelino cijfers maken het mogelijk. Lees er meer over in dit blog of klik op de producten hieronder.

Hubelino dakstenen

Soms heb je producten waarvan je je afvraagt waarom het nooit eerder is gemaakt. Want vrijwel iedereen heeft thuis wel bouwblokken van Hubelino, Duplo, Mega Blocks of een ander merk in het standaard grote formaat. Maar hoe maak je nu een dak op je bouwwerk? Met een trapgeveltje van bouwblokken kom je natuurlijk een heel eind, maar hoe leuk is het om een echt schuin dak te kunnen maken? Daarop inspelend presenteert Hubelino in 2020 bouwstenensets om daken te kunnen maken. Er zijn 2 sets beschikbaar, een 68-delige en 124-delige set.

Waarom Hubelino?

  • Stimuleert creativiteit!
  • Ontdekkend leren
  • Hoge kwaliteit
  • Schoolset beschikbaar
  • Combineer met Duplo