Idee: Houten display anders gebruiken

Het leuke aan het werken met jonge kinderen is dat met een beetje fantasie alles opeens een andere functie of betekenis kan krijgen. Zo zijn de houten displays gebruikt om dierenhokken te maken. Je kunt ze schilderen of zoals in het voorbeeld op de foto ‘behangen’ met kleurrijk papier.

Op bovenstaande foto zijn twee verschillende houten displays (met 1 vak en 2 vakken) naast elkaar gezet. De displays zijn eigenlijk bedoeld om iets in te bewaren of te presenteren, maar kunnen dus ook gebruikt worden om te spelen. Combineer ze met blokken in de bouwhoek, met een bestaand poppenhuis of geef ze een plekje op de thematafel. Zo wordt een display een dierenhok, de basis voor een kasteel of misschien zelfs een ruimtestation. 
 
Vaste volgers hebben op de foto waarschijnlijk al de houten dieren van Lanka Kade herkend. Ook de hekjes en muurtjes zijn van dit merk. We hebben het assortiment de afgelopen tijd behoorlijk uitgebreid. Zo zijn er nu ook een pauw, puppy, octopus, zeepaard, groene boom, kuiken en vogelverschrikker van Lanka Kade beschikbaar. 

Producten uit dit blog