Info: Bestellen in de zomervakantie

De zomervakantie komt eraan! De meeste van onze klanten zijn in de zomervakantie gesloten, vandaar dat wij ook een aantal weken rust nemen. Op deze pagina vind je daarom de meest actuele informatie over bestellen in en rondom de zomervakantie. Heb je nog vragen? Stuur dan een bericht naar info@credu.nl.

  • Credu.nl is gesloten vanaf vrijdag 15 juli tot 15 augustus. In die periode verzenden we niet. Bestellen is mogelijk, maar bestellingen in deze periode worden pas vanaf maandag 15 augustus verzonden.
  • In de zomerperiode zijn we minder goed telefonisch bereikbaar. Lukt het niet ons te bereiken? Spreek de voicemail in en of stuur een bericht naar info@credu.nl. We zorgen dat je bericht z.s.m. beantwoord wordt.
  • Heb je zelf vakantie? Vermeld je vakantieperiode in de bestelnotities. Wij houden er dan rekening mee in de levering.
  • Minder voorraad! Door het grote aantal bestellingen vlak voor de zomer is er momenteel minder voorraad. We hopen de voorraad z.s.m. weer aan te vullen.  Je kunt jezelf op de wachtlijst zetten of bij je bestelling vermelden welke producten je graag nog zou willen ontvangen. 

We wensen je een goede afsluiting van het seizoen en we hopen je ook in het komend seizoen weer te verrassen met heel veel creatieve en educatieve producten. 

Groetjes!

Annerieke en Ard

Credu.nl

Tip: Bestel nu Wolf in het bos voor Kinderboekenweek

Wil je na de zomer goed voorbereid richting de Kinderboekenweek? Lees dan alles over Wolf in het bos en bestel je boekjes alvast in de zomervakantie. We leveren dan direct na de zomervakantie jouw pakketje. Zet je vakantieperiode in de bestelnotities en wij houden er rekening mee!

Meer over Kinderboekenweek
Deel winkelmand