Info: Bestellen in de zomervakantie

Graag informeren we je over onze zomersluiting en de levertijd in en rondom de zomervakantie. Op dit moment zijn wij gesloten, maar bestellen is gewoon mogelijk. Belangrijk om te weten:

  • Tot zondag 4 augustus verzenden wij geen bestellingen. De meeste van onze klanten hebben vakantie en we daarom houden we een korte zomerstop. Wij zijn wel bereikbaar via info@credu.nl. Houdt rekening met een iets langere reactietijd.
  • Je vakantieperiode kun je aangeven in de opmerkingen bij je bestelling. Wij houden er dan zoveel mogelijk rekening mee. 
  • In de zomervakantie wordt de voorraad niet aangevuld. Is een artikel niet op voorraad en wil je dit toch bestellen? Stuur een mail naar info@credu.nl en we proberen het voor je te regelen.

We wensen je een hele fijne zomer en hopen je ook in het seizoen 2019/2020 weer te verrassen met heel veel leuke, educatieve en creatieve producten en ideeën. 

Tot ziens na de zomer!
Annerieke en Ard, Credu.nl

Pre-order Kinderboekenweek via de Onderwijsstudio.

PS. Na de zomervakantie gaan we aandacht besteden aan het thema Reizen/Vervoersmiddelen n.a.v. het thema van de Kinderboekenweek. Ook dit jaar maken we een prentenboek met een educatief project. Via de Onderwijsstudio kun je alvast een reservering plaatsen voor o.a. het prentenboek. Het project Hond op reis staat voor je klaar.

Meer info

ZOMERVAKANTIE

De meeste van onze klanten houden vakantie. Daarom verzenden wij tot 4 augustus geen pakketten en zijn we telefonisch minder goed bereikbaar. Bestellingen plaatsen is gewoon mogelijk. De eerstvolgende uitlevering van bestellingen is op maandag 5 augustus. We wensen je mooie zomerdagen! Lees meer >