Info: Bestellen in de zomervakantie

Graag informeren we je over de levertijd in en rondom de zomervakantie. Wij zijn op dit moment niet alle dagen bereikbaar en verzenden ook minder vaak. Houd rekening met het volgende:

  • Wij starten na een korte vakantiesluiting weer met verzenden op 5 augustus
  • Tussen 5 augustus en 18 augustus verzenden wij nog niet dagelijks. De meeste van onze klanten hebben vakantie en we daarom doen we rustig aan en zijn telefonisch minder goed bereikbaar. Wij zijn wel bereikbaar via info@credu.nl.
  • Je vakantieperiode kun je aangeven in de opmerkingen bij je bestelling. Wij houden er dan zoveel mogelijk rekening mee. 
  • Heb je dringend iets nodig? Mail naar info@credu.nl en we proberen het voor je te regelen!

We wensen je een hele fijne zomer en hopen je ook in het seizoen 2019/2020 weer te verrassen met heel veel leuke, educatieve en creatieve producten en ideeën. 

Tot ziens na de zomer!
Annerieke en Ard, Credu.nl

Pre-order Kinderboekenweek via de Onderwijsstudio.

PS. Na de zomervakantie gaan we aandacht besteden aan het thema Reizen/Vervoersmiddelen n.a.v. het thema van de Kinderboekenweek. Ook dit jaar maken we een prentenboek met een educatief project. Via de Onderwijsstudio kun je alvast een reservering plaatsen voor o.a. het prentenboek. Het project Hond op reis staat voor je klaar.

Meer info
Deel winkelmand