INFO: Leveringen in en rond de zomervakantie

Op dit moment is Credu.nl gesloten vanwege de zomervakantie! Op deze pagina vind je de meest actuele informatie over bestellen in en rondom de zomervakantie. Heb je nog vragen? Stuur dan een bericht naar info@credu.nl.

  • Vanaf donderdag 18 juli (15.00 uur) tot zondag 11 augustus is Credu.nl gesloten. Er kan dan wel besteld worden, maar in deze 3 weken wordt er niet verzonden.
  • Op maandag 12 augustus beginnen we weer met verzenden van de bestellingen die in de vakantie periode geplaatst zijn.
  • In de vakantieperiode kun je nog gewoon bestellen. Vermeld je vakantieperiode bij de bestelling. Wij letten bij het verzenden op de vakantieregio’s maar vinden het handig als je zelf je vakantieperiode in de bestelnotities vermeld. 
  • Heb je vragen? Wij zijn gewoon bereikbaar, maar het kan zijn dat we in de vakantieperiode iets later reageren dan je van ons gewend bent.

We wensen je een goede vakantie en we hopen je ook in het komend seizoen weer te verrassen met heel veel creatieve en educatieve producten. 

Groetjes!

Annerieke en Ard

Credu.nl

De mooiste speelsets voor school en groepen

Wat is er mooier dan kinderen die heerlijk spelen, een uitnodigende leeromgeving en materialen die [...]

COBLO nu ook in pastelkleuren beschikbaar

Vanwege het grote succes van COBLO breiden we het aanbod nu uit met de sets [...]

Gesloten i.v.m. Zomervakantie

Op dit moment is Credu.nl gesloten wegens zomervakantie. Bestellingen plaatsen is mogelijk. Op 12 augustus is de eerste verzending van het nieuwe seizoen. Goede vakantie!


Lees meer