Home Nieuws

Innovatief bouwen met GIGI Bloks

Zoek je bouwmateriaal voor serieus grote ideeën? Met GIGI bloks kun je eigenlijk alles bouwen. En dat in groot formaat! Laat de kinderen denken, creëren en trots zijn op hun levensgrote creaties. Bij GIGI Bloks gaat niet om de vorm, het doel of de functie van het speelgoed, maar over al die eindeloze mogelijkheden. Kinderen kunnen hiermee echt bouwen op basis van hun eigen fantasie.

GIGI Bloks combineert spelen en leren met fysieke activiteit. Je kunt op de kartonnen bouwblokken tekenen en schrijven en je creaties gebruiken in rollenspel of in combinatie met andere materialen. Wij zijn echt heel benieuwd wat jullie kinderen gaan ontwerpen met dit nieuwe, innovatieve bouwmateriaal! Hieronder alvast wat inspiratie.

Via Credu.nl kun je nu een basisset voor je school, kinderopvang of voor thuis bestellen om kennis te maken met GIGI Bloks.

Bestel Basisset GIGI Bloks

gigibloks

Met een set van 96 blokken kun je direct al grote bouwwerken maken. Een klein winkeltje, een raceauto of een boot. Wil je het materiaal tijdelijk opruimen? Je kunt alle blokken uit elkaar halen en in een compacte doos weer opruimen. Al denken we dat de kinderen dat wel jammer zullen vinden…

gig-bloks-1

Niet alleen met rollenspel zijn de GIGI BLoks goed te combineren, je kunt ook allerlei fantasiecreaties maken. Spelen met kartonnen doosjes krijgt zo een hele andere dimensie. Wil je zien hoe het werkt? In onderstaande video een demonstratie.

Bestel Basisset GIGI Bloks