Joepie! Nog meer Hubelino: Swing en Katapult

Hubelino is mateloos populair. Ook op school. En dat is niet voor niets, want je kunt er mee blijven bouwen en combineren om vervolgens de knikkers in de door jouw gecreëerde baan te zien rollen. Sinds kort zijn er naast de eerder gepresenteerde trechterset nóg twee uitbreidingsets beschikbaar waarmee je extra uitdaging in je knikkerbaan kunt brengen. De Katapult en de Swing.

De Swing is fascinerend!

Daag de bouwmeester in jou dan eens uit met de nieuwe Swing van Hubelino! Met zijn fraaie slingertechniek biedt deze set spannende en onvoorspelbare mogelijkheden: rolt je knikker naar de volgende goot of neemt hij onverwacht een andere wending? Met de twee slingergoten van deze set kan de knikker vier verschillende richtingen opgaan. En net als alle Hubelino-producten kan ook deze 44-delige set met alle andere bouwelementen van Hubelino gecombineerd worden. Plaats de slingergoten in je bouwwerk en creëer een onvoorspelbaar en nog spannender knikkerlabyrint!

De Katapult geeft jouw knikkerbaan een knallende start

Wil je ongekende hoogten bereiken? Durf je de knop in te drukken om de knikker minstens zeven bouwlagen omhoog te schieten? Bereid je dan voor op de nieuwe Katapult-set van Hubelino! Het is de enige knikkerbaankatapult waarmee je de knikker met een druk op de knop lanceert. De set bestaat uit 41 onderdelen, inclusief de katapultsteen en de reflector waarmee je de knikker in de gewenste richting kunt sturen. Ga de uitdagingen van de zwaartekracht aan, experimenteer met de snelheid en leer hoe je je knikkerbaan steeds beter kunt maken, voor de uiteindelijke, ultieme spelbeleving.

Met beide sets kun je een leuke kleine baan bouwen of deze als aanvulling op bijvoorbeeld je Hubelino Schoolset gebruiken.

Bestel Swing   Bestel Katapult   Alles van Hubelino

Deel winkelmand