Jouw jaarbestelling plaatsen? Tips, toppers en een cadeautje

Het einde van het schooljaar is in zicht. Onder onze berichten op social media zien we vaak staan: “O, dat is leuk. Dit product zet ik op mijn lijstje voor de jaarbestelling.” Om jouw lijstje compleet te krijgen geven je graag een overzicht van een aantal toppers die je niet wil missen, schoolsets waarmee je zeker succes boekt en tips voor een aantal voordelige aanraders. Om te beginnen de schoolsets…

Ideale sets voor schoolgebruik

Van diverse producten zijn speciale schoolsets beschikbaar om direct met een grotere groep kinderen aan de slag te kunnen. Een echte topper is de Makedo Educatieset. Over Makedo schreven we eerder al een blog om te laten zien hoe je deze set kunt gebruiken om te zagen, boren en schroeven met karton. Ook nieuw: Stekkels, superpopulair op Facebook en Instagram en nu ook voor scholen eenvoudig bestelbaar via Credu.nl.

Bekijk alle TOPPERS OP CREDU.NL

Bestelling boven €250,-? Kies een cadeautje

We vinden het leuk dat steeds meer scholen Credu.nl ontdekken als de plek om (een deel van) de jaarbestelling te plaatsen. Niet alleen hopen we je te mogen verrassen met een prachtig pakket aan materialen, we geven tijdelijk ook een extra cadeautje. Bestel je voor meer dan €250,- dan krijg je een extra venster in beeld waarin je jouw cadeautje zelf uit kunt kiezen. Deze actie loopt tot 14 juli 2018.

Voordelige aanraders die je niet wilt missen

Niet alleen voor de grote schoolsets, maar juist ook voor de kleinere eenvoudige materialen ben je bij Credu.nl aan het juiste adres. Hieronder een selectie van materialen die al op veel verlanglijstjes hebben gestaan en zichzelf in de praktijk hebben bewezen.

Uitverkocht

Help, er is iets uitverkocht!!!

Sorry. Als veel mensen in korte tijd veel bestellen, dan is er wel eens iets uitverkocht. Geen probleem, je kunt dit oplossen door bij de notities op de pagina Afrekenen te melden welke producten je nog graag zou willen ontvangen. We leveren deze dan zonder extra verzendkosten na! Vaak is dat binnen enkele weken mogelijk.

Tot slot: Wat is er populair in 2018?

Wat zijn dan die hardlopers, die producten die in 2018 bovenaan het verlanglijstje staan van heel veel kleuterleerkrachten? We zetten er tot slot van dit blog nog even een paar op een rij. We hopen dat je een goede keuze kunt maken. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd even bellen naar 085-4018982 of mail naar info@credu.nl.

Uitverkocht