Toppers 2018 | Jaaroverzicht en tips

Het einde van 2018 is in zicht. De tijd van lijstjes, terugkijken en misschien nog het plaatsen van je laatste bestelling. We zetten voor je op een rij wat de populairste, meest verkochte, nieuwe en meest opvallende producten van 2018 waren en hopen je zo meteen weer te inspireren voor 2019. Tot donderdag 20 december verzenden wij nog bestellingen. In de Kerstvakantie kun je wel bestellen, maar verzenden we niet! We wensen je een goede afronding van het jaar en alvast hele fijne feestdagen. Voor de duidelijkheid: Alle bestellingen tot en met 31 december worden gefactureerd op het jaar 2018.

De toppers top 3 van 2018

Welke producten vonden jullie dit jaar het meest interessant op Credu.nl? De meeste van onze producten vinden hun plek in de kleuterklas of in een groep van de kinderopvang en dat is te zien aan de top 3. Wat ons betreft een terechte top 3 met absolute aanraders.

Op 1: Stekkels, de natuurlijke bouwblokken

Nieuw in 2018: Stekkels. En meteen op nr 1! Wij kwamen ze begin dit jaar tegen op Facebook en waren direct enthousiast. Jullie ook, want de 56-delige groepsset Stekkels is zo populair dat de wachttijd ongeveer 4 weken is. Ze zijn wel bestelbaar, maar je zult dus even geduld moeten hebben.

Wat is er zo bijzonder aan Stekkels? Deze grotendeels handgemaakte blokken zijn in allerlei natuurlijke vormen gezaagd en supernetjes geschuurd. Heerlijk om mee te spelen en het vraagt nieuwe inzichten om hier goed mee te bouwen, want geen blok is gelijk.

Lees meer over Stekkels

Op 2: De A3 LED Lichttafel

Al een paar jaar geleden door Credu.nl geïntroduceerd in Nederland, maar ook dit jaar weer veel verkocht en veel gebruikt: de A3 LED Lichttafel. Duizenden branduren, mooi gelijkmatig licht, 3 lichtstanden, veilig in gebruik en eenvoudig op te bergen; dat maakt deze lichttafel tot een absolute hit in de educatieve sector.

Op Credu.nl vind je daarom ook een zeer uitgebreid assortiment met materialen die je op jouw lichttafel kunt gebruiken.

Materialen voor de Lichttafel

Op 3: Makedo, bouwen met karton

Op de inspiratiedagen van Kleuteruniversiteit was dit het meest leuke artikel om te laten zien. Met de blauwe schroeven maak je echt van alles van karton. Zagen, boren en schroeven! Makedo is geschikt voor het maken van kleine en grote constructies en kinderen vanaf 4 jaar kunnen er al mee aan de slag. Misschien eerst met een beetje hulp, maar al snel helemaal zelf!

Ook in 2019 hopen we je op de inspiratiedagen en via onze Facebookpagina en Instagramfoto’s weer te inspireren om het maximale uit je materiaal en je budget te halen!

Meer over Makedo

Bekijk alle TOPPERS OP CREDU.NL

De 8 meest verkochte producten op Credu.nl

Van de kleinere artikelen blijven sommige al lange tijd mateloos populair. Op nr.1 net als vorig jaar, de pincetten! Mooie kwaliteit voor een prima prijs en als je ze hebt vind je steeds weer nieuwe mogelijkheden. Nieuw in de top 8 is de Makedo Toolkit, de perfecte set om Makedo eens uit te proberen. Met 2 setjes kun je prima een groepje van 4-6  kinderen in de bouwhoek  laten spelen en bouwen met karton. Nieuw in 2018 was Clip-it. Niet alleen verkrijgbaar als doosje van 50 stuks, maar ook in grotere sets.

-29%
5.95 4.25

Help, er is iets uitverkocht!!!

Sorry. Als veel mensen in korte tijd veel bestellen, dan is er wel eens iets uitverkocht. Geen probleem, je kunt dit oplossen door bij de notities op de pagina Afrekenen te melden welke producten je nog graag zou willen ontvangen. We leveren deze dan zonder extra verzendkosten na! Vaak is dat binnen enkele weken mogelijk.

Tot slot: Wat was er nieuw in 2018?

Ook in 2018 hebben we telkens weer gezocht naar nieuwe materialen. Naast de eerder genoemde Stekkels en Clip-it sets kwamen de Tegu Magnetische blokken terug in het assortiment en nog heel veel kleine artikelen vonden hun plek op Credu.nl. In 2019 gaan we weer heerlijk verder zoeken, maar eerst nog even een 12-tal nieuwe producten uit 2018. Heb jij ze al?

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd even bellen naar 085-4018982 of mail naar info@credu.nl.

-50%