Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Flexibel inzetbaar materiaal: Junior Geo Stix

Ken je Junior GeoStix al? Sinds een jaar in het assortiment van Credu en stilletjes uitgegroeid tot één van de meest gevraagde producten. Alle reden dus om dit product nog iets beter te laten zien. De set bestaat uit 200 kunststof sticks waarmee je allerlei geometrische vormen en patronen kunt maken. Elke stick bevat nopjes en gaatjes waarmee je ze aan elkaar kunt klikken. Zo maak je kleine en grote creaties in het platte vlak of ruimtelijk.

Het spelen met GeoStix bevordert het ruimtelijk inzicht. Bij het naleggen van de patronen op de meegeleverde opdrachtkaarten moeten de kinderen namelijk goed kijken. Heb ik een kort stokje nodig of een lange? En welke kleur? De kunststof sticks klikken eenvoudig aan elkaar.

Juf Annerieke stuurde ons een filmpje over een soort grote ‘happer’ die de kinderen met Geostix maakten. Bekijk hieronder hoeveel speelplezier dit oplevert:

De eerste reacties die we ontvangen zijn enthousiast. Het materiaal kan zowel ingezet worden bij vrij spel, in een circuit met opdrachtjes of als materiaal in een ontdekhoek. Kinderen vinden het leuk om mee te spelen en de Junior Geostix zijn eenvoudig te combineren met allerlei andere (constructie)materialen.

 

In onderstaande video een korte impressie van Junior Geostix:

Bestel Junior GeoStix

Deel winkelmand