Kerst 2023, mooie decoraties en handige hebbedingen

Breng je groep of huis in kerstsfeer met mooie decoraties en handig hebbedingen. Tijdelijk vind je in onze collectie allerlei materialen voor kerst. Heb je die superschattige knuffelpoppen al gezien? En die leuke kerstspellen van Little Dutch? O ja, vergeet niet wat extra creativiteit toe te voegen met speelrijst en play pearls in prachtige kerstkleuren. 

Als basis voor deze opstelling gebruikten we de drie houten boxen waarmee je in een handomdraai een kerstboom maakt. Wij plakten vrolijk cadeaupapier aan de binnenzijde, maar je kunt ze ook verven of op een andere manier naar wens versieren en gebruiken. Alle producten op deze afbeelding en nog meer handige kerstitems vind je hieronder.

Producten uit dit blog

Meer Kerstproducten

In de categorie Feestdagen Sint & Kerst vind je meer feestartikelen en decoraties voor de decembermaand. Hieronder vind je nog een aantal mooie kerstproducten. Veel producten zijn beperkt op voorraad omdat het seizoensartikelen zijn, dus bestel op tijd. We doen ons best waar mogelijk de voorraad aan te vullen.