Kerst, combineer met sfeer

De Kerstperiode staat voor de deur. We nemen je graag mee langs verschillende artikelen die je in deze periode op een andere manier kunt inzetten om aan te sluiten bij de Kerstsfeer. Met een kleine aanpassing kun je educatieve producten ook in de Kerstperiode een plek geven. Winters, met belletjes, groen, rood, goud en glitters, zorg dat je er klaar voor bent :). 

Eerder lieten we al eens zien hoe je de magneetstaaf op een educatieve manier in kunt zetten. Ook met Kerst kun je hiermee activiteiten bedenken. Met de Magneetstaaf kunnen de kinderen metalen belletjes laten bewegen en er geluid mee maken. De metalen belletjes zijn decoratief en maken een vrolijk geluid.

Nieuw in het assortiment zijn de Kleurrijke Cilinders. Je draait de houten dop eraf en kunt er van alles in bewaren of tentoonstellen. Een klein ledlampje erin, of gebruik op de lichttafel maakt het met de donkere dagen extra sfeervol. Extra educatief, want kinderen komen in aanraking met verschillende texturen, kleuren en schaduwen. De Kleurrijke Cilinders zijn ongeveer 9 tot 15 cm hoog en worden geleverd in een pakket van 8 stuks. Aanrader!

De houten huizen zijn een doorslaand succes en haken in op de DIY-trends die je zowel thuis als in het onderwijs kunt toepassen. Supereenvoudig: Een simpele houten basis die je zelf naar eigen creativiteit kunt afwerken. Heb je ons eerdere blog over deze huisjes al gelezen? Toen maakten we er een Sinterklaashuis van. Ook lieten we zien hoe je van een Letterhuisje een Sinterklaas-, Winter- en Kersthuisje maakt. Nu houden we even op met huisjes versieren, maar we hopen dat je er inspiratie uit op hebt gedaan. Heb je zelf iets leuks gemaakt met deze houten huizen? Laat het ons weten, bijvoorbeeld via Instagram of Facebook. 

Meer Kerst

-60%
-43%
Nog meer voor de Feestmaand
Deel winkelmand